• Aktív Összetevők
 • Vízálló DS18B20 hőmérséklet termosztát szonda feszültség relé okos termosztátok időzítő kapcsoló
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Vízálló DS18B20 hőmérséklet termosztát szonda feszültség relé okos termosztátok időzítő kapcsoló

Ft3 314

Ft3 148

 • Készülék Típus: darab
 • Csomag Méret: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
 • Csomag Súlya: 0.1kg (0.22lb.)

Vélemény
Értékelés | Írd meg véleményed

A különböző módok lehet kapcsolni, ha csak a hőmérséklet-szabályozó funkciót, válassza a P-4 P-5-ös, illetve a P-8mode;

P-1 : A relé (külön-külön lehet beállítani húzd meg, majd engedje el-szor, a ciklus alkalommal)

P-2 : Feszültség relé (feszültség beállítható felső, mind az alsó határ)

P-3 : Feszültség relé vezérlés

P-4 : Hőmérséklet relé (beállítható a felső, mind az alsó hőmérséklet, valamint a fűtési, vagy hűtési mód)

A P-5 : Hőmérséklet, idő relé

P-6 : Hőmérséklet, feszültség relé

P-7 : Hőmérséklet, feszültség relé

P-8 : Hőmérséklet riasztás üzemmódban (a hőmérséklet meghaladja a beállított alsó -, felső határértékek relé)

Voltmérő kijelző tartomány: 0-99.9 Vor 0-9.99 V, mind a hardver verzió, az alapértelmezett szállítás 0-99.9 V-os Változat Hőmérséklet kijelzése, valamint az ellenőrzés Hatálya alá :-55.0-99.9 tápegység: DC10V-15V.

Relé paraméterek: Bemeneti Tekercs DC12V (opcionális DC5V / 24V) az átalakítás (alapállapotban nyitott alapállapotban zárt) Kontakt terhelés: 10A / 277VAC Kontaktus ellenállása: legfeljebb 100mΩ (1A-6VDC) Mechanikai tartósság:> 10 millió alkalommal Villamos Tartósság:> 100 000-szer (10A-250VAC) Igazgatóság üzemi hőmérséklet: -40 ~ 85 Normál működés áramfelvétel: 25mA / 12V Mód beállítása paraméterek lehet hajtott le kell menteni a hatalom le, továbbra is az utolsó mód a kivégzés. Digitális vezérlő modul foglalat, közvetlenül lehet távolítani.

Ha a hatalom elvesztette mindkét üzemmódban a rendszer továbbra is a hatalom után ismét az utolsó állam, hogy fut le a beállított paraméterek lehet menteni, vagy módban van, nyomja meg az ENTER gombot 3 másodpercig, hogy visszatérjen a kiválasztott mód.

Az ár tartalmazza vízálló baba DS18B20-érzékelő szonda Az érzékelő hőmérséklet eléri a 125Good tömítő teljesítmény, az érzékelő kábel hossza 1 méter.

Használja 5.08 mm tápfeszültség bemenet terminálok, kérjük, kövesse az utasításokat, vezetékek, valamint a termék működése, az elektronikus változat Letölthető URL:pan.baidu.com/s/1vaEXh

P-1 relé mód

Az időzítés relé vagy idő relé használata, az idő tartomány: 0-999 mp vagy 0-999 perc, kapcsoló;

Hurok kivégzés:

Mire a relé mód, a felhasználó beállíthatja, hogy a relé pull-T1 idő, majd engedje el az idő T2, T1 van beállítva, hogy három másodperc például, T2 hét másodperc alatt, akkor relé futni fog először végre három másodpercig, majd húzza idő 7 másodperc kiadás, stb.

Ha a T1, illetve T2 idő, a rendszer kikapcsolt, hogy mentse el a beállított értéket, a következő alkalommal, amikor fut a P-2 üzemmód automatikusan betöltődik a T1 idő, hogy elkezd futni.

Megnyomása után a BEÁLLÍTOTT idő beállítása értékek T1, illetve T2 állam, nyomja meg a SET gombot, hogy állítsa a kivégzések száma a hurok, a maximális 999-szer. A szám értéke 0, akkor végtelen ciklus végrehajtását. Amikor az időzítő fut, nyomja meg a SET gombot három másodpercig által Időzítés értékek jelennek meg a Kapcsolót, hogy a Gróf a ciklusok száma Kijelzőn.

Egyetlen kivégzés időzítés:

Ha csak a beállított T1 (húzza az időt), T2 (kiadás), az 0, a relé időzített futtatás után a T1 idő, hogy hagyja abba, nem a ciklus működését, ezúttal lehet használni, mint egy időzítő, T1 idő, ideje, hogy a teljes, a relé megjelent, Nyomja meg az ENTER gombot, ekkor a rendszer újra indul időzítő, hogy a T1 idő.

Ha T1 (húzza az időt) értéke 0, a relé óta megjelent állami (nem indul el fut normálisan zárt csatlakozik a záró pont levonás).

P-2 feszültség relé modul Képlet

Feszültség alatt váltó üzemmód, hőmérséklet-szabályozó relé mód, a felhasználó beállíthatja, hogy a felső határ-ellenőrzési érték, amikor az észlelt feszültség vagy a hőmérséklet meghaladja a felső határértéket, a relé által húzza be a kiadás, amíg a feszültség alá csökken, az alsó határ értéke csak húzzuk újra relé, ez a funkció használható a feszültség ellenőrzés, hőmérséklet-szabályozás, stb. is használható, mint egy DC voltmérő, hőmérők, voltmérő kijelző tartomány: alapértelmezett szállítás 0-99.9 V-os, hiba ± 0.1 V. Hőmérséklet kijelző tartomány -55.0-99.9 Hiba ± 0.5 .

A szükséges feszültség érzékelési tartomány 0-9.99 V Hardver verzió hiba ± 0.01 V Kérem Megjegyzést.

Nyomja meg a SET gombot három másodpercig a kibocsátás után, a relé állam megfosztani az észlelési feszültség vagy a hőmérséklet meghaladja a felső határértéket, a relé az észlelési feszültség az alsó határérték relé kiadások.

P-3 feszültség relé mód: A "P-1" mód, a "P-2" kombinált üzemmódban van, a felhasználó képes irányítani az időzítő indul, azáltal, hogy érzékeli a feszültség értékét. Például: Amikor a feszültség meghaladja a felső határértéket, 10 perc után indítsa el az időzítő le.

P-4 Termosztát relé mód

Módban Válassza a "P-4", ezúttal a Termosztát relé mód, a felhasználó beállíthatja, hogy a hőmérséklet meghaladja a felső határértéket, a relé, alsó határa alatt a kiadás, vagy beállíthatja, hogy a kiadás nagyobb, mint a felső határérték alsó határa alá húzza.

Hőmérséklet-érzékelő DS18B20 valós idejű akvizíció, illetve a környezeti hőmérséklet keresztül, egy digitális kijelzővel, hőmérséklet tartomány: -55.0 ~ 99.9 , kijelző pontosság 0.1 , hiba ± 0.5 , az alsó határérték hőmérséklet Pontosan beállítás a feszültség relé mód, Amikor a hőmérséklet nulla fok alá érték LED fény jelzi, hogy az utolsó tizedes pont hőmérséklet nulla fok alá.

 • Feszültség: 12v
 • Modell Száma: T2.3 Vízálló DS18B20
 • Működési hőmérséklet: -40-+85
 • kapcsolat űrlap: Átváltás típusa
 • Alkalmazás: Vízálló DS18B20
 • Disszipációs Teljesítmény: W
 • Típus: Feszültség Szabályozó
 • Állapot: ÚJ
 • Modell: T2.3

Légy az első, aki megírja a véleményét!

Lehet is, mint

Kiváló minőségű.