• Eszközök
  • Réz rugalmas betűk gravírozás CNC penész ,forró fóliás présgép,szám,abc,szimbólum, testreszabás font,Karakter penész
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Réz rugalmas betűk gravírozás CNC penész ,forró fóliás présgép,szám,abc,szimbólum, testreszabás font,Karakter penész

Ft35 572

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 1.0kg (2.20lb.)
  • Csomag Méret: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Vélemény
Értékelés | Írd meg véleményed

Réz rugalmas betűk gravírozás CNC penész ,forró fóliás présgép,

szám,abc,szimbólum, testreszabás font,Karakter penész

Név: Flexibilis réz/réz leveleket penész

a betűk vastagsága 7.5-8.0 mm

gravírozás mély:2.8-3.0 mm

Kezelését betűk FONT, No. 6 (raktáron eladó) ---1) Ábécé: a FELSŐ esetben magasság 6mm ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ ---alacsonyabb esetben magasság 4.5 mm--- abcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCD...XYZ/abcd...xyz 26 ábécé (felső esetben, illetve alacsonyabb az esetben, összesen 52pcs) ---2) Szám:betűk magassága 6mm 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0-9 számok (10db) ---3) Szimbólum: a betűk magassága 6mm @ # $ & * ( ) - _ + = /. , ; "" : ? ! szimbólumok (20db)

---4)egy sor levelet jogosultja horony hossza 100 mm,15 mm-es vastagság levelek 52+10+20=82pcs egyetlen birtokosa hossza 100mm--1db

Megjegyzés:

A folyamat a szállítás, néha kell lennie, hogy egy kis problémák, amelyek az áruk késedelmes vagy valami, pls legyen érthető, de mi megpróbáljuk a lehető legjobban kell foglalkozni vele, ha tudsz, tegyél meg nekem egy szívességet, hogy kapcsolatba lépni velem, de én értékelem, amit értem tett!!

Ha elégedett, boldog, akinek a tranzakciók után kapta meg az árut, pls tedd meg nekem a szívességet, hogy hagyjon minket egy pozitív visszajelzést, vigye, mint a jutalom a bevásárló Ali!! ha nem elégedett az áru vagy a szolgáltatás, kitalálunk valamit együtt el akarja hagyni a negatív visszacsatolás ,előre is köszönöm, ha meg tudod csinálni!! Szolgáltatás

Kínálunk a cseréje, illetve javítási szolgáltatást, mivel a vásárolt, de a szállítási díjat, adót nem tartalmazza. Visszajelzést

1)A Visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérjük, szánjon néhány másodpercig hagyjuk egy nagy visszajelzést, ha elégedett vagy a termék -, illetve szolgáltatási, köszönöm szépen !!

2)mindig kínálja a legalacsonyabb áron a legjobb árut, illetve szolgáltatást.

3) Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges(3 csillag), vagy negatív(1-2 csillag) visszajelzés.Igyekszünk megoldani a problémát, majd hagyja, hogy egy boldog vásárlás hangulatot. Köszönöm! Ügyfélszolgálat & Vissza

1. Minden termékek ellenőrzését, valamint csomagolt, jó állapotban van, mielőtt a központ.

2. Minden termék 1 év garanciával.

3. ha nem elégedett a termék, illetve szolgáltatás. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt ad egy nem pozitív visszajelzést, vagy vita. igyekszünk a legjobb, hogy megoldja a problémákat.

4, nem Vagyunk felelősek semmilyen behozatali adó, egyéni díjak, vagy az egyéni késedelem.Sajnáljuk. Fizetés

Ha a Brazíliából választott UPS,a FEDEX,a DHL,TNT , meg kell adnia CPF szám vagy CNPJ száma . ha nem tudjuk a hajót ki !!!

· ha bármilyen problémája van a kifizetés,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

· Ha meg kell vásárolni több árut, de az ára nem túl olcsó, vagy nem találja az üzletünkben, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

  • Modell Száma: FONT 6.
  • Típus: Kézi Szerszám Alkatrészek

Légy az első, aki megírja a véleményét!

Lehet is, mint

Kiváló minőségű.